Synlighet i arbeidshverdagen.Uke 2

Arbeidshverdagen har kommet godt igang. Vi er jo opptatt av å synliggjøre oss for kundene våre og på byggeplassen. Det er mange krav til arbeidstøyet for at vi skal unngå ulykker. Det gjelder spesielt når vi ferdes på store byggeplasser. Samtidig vil vi jo ha arbeidsklær som er behagelig, funksjonelle og slitesterke. Så er det jo ikke til «å legge under en stol» at våre klær får gjennomgå når det gjelder slitasje og at de blir eksponert for forskjellige stoffer ganske ofte.

Vi har blitt veldig glad i ei dame opp igjennom årenes, selvom vi har testet andre aktører så faller vi tilbake på Astrid fra Teammate. Det er alltid god personlig service, rask leveranse og ikke minst er det kvalitet over det vi får. Vi er så fornøyde! Se link nederst.

Så har vi jo en bilpark som ikke er helt ugjenkjennelig heller. Vi håper dere har sett oss på veiene og kanskje med en henger som matcher på slep? De som har vært flinke med å profilere bilene våre er Kursiv i Larvik. Her får vi også god hjelp med logo ect. og vi er godt fornøyde med resultatene. Se link nederst.

         

 

Teammate

Kursiv