Hvordan kan Murmester Solberg hjelpe deg?

Vi hjelper deg med gulvavretting og løsninger innen boliggulv, industrigulv, trinnlydgulv, komfortgulv og varmegulv på de fleste typer eksisterende underlag.

Designgulv

Designgulv ser ut som et betonggulv, men har høyere elastisitet og dermed god komfort. Finnes i flere fargevarianter og man kan få tilslag av polert stein i overflate. Lettvint å rengjøre og av industrikvalitet som kan kombineres med gulvvarme Les mer

Industrigulv

Dette er et gulvkonsept som raskt og effektivt gir deg et nytt gulv på kortest tenkelige tid. Kvaliteten er meget god og resultatet er et gulv som tåler røff behandling og tørker på kun et par timer. Kan legges på alle typer underlag.

Komfortgulv

Et fleksibelt gulv som kombinerer vannbåren varme og trinnlydsdemping. Det gir rask fremdrift, god fordeling av varme og trinnlydsdempende på en imponerende måte. Dette er en effektiv løsning som egner seg godt for store arealer og hvor fremdrift har betydning.

Trinnlydgulv

En gulvløsning som er økonomisk og rask å installere. Egner seg godt til alle typer underlag og etasjeskiller, uansett om det er betong, hulldekker, byggeplank eller trebjelkelag. En sikker løsning for trinnlydisolering av gulvkonstruksjoner.

Varmegulv

Her får du et gulv med varmekomfort og minimal byggehøyde. Å legge varmekabler i gulvet gir en god komfort og det viktig at varmen fra kablene fordeles godt før den når fotsålene. Den lave tykkelse i gulvet gir et veldig behagelig og hurtig responderende gulv. Løsningen kan benyttes i alle typer rom, også våtrom/baderom.

Boliggulv

For et godt resultat er det viktig med erfaring uansett om det er et gammelt gulv eller gulv i ny bolig. Vi utfører avretting på tregulv, gulv med vannbåren varme og gulv med varmekabler.

Andre tjenester

Vårt hovedfokus er gulvavretting, men ved ledig kapasitet tar vi på oss mindre støp, flis og baderoms jobber.

Kontakt oss idag

Daglig leder Thomas Solberg
Tlf: 48 31 48 40/ 90 76 64 76
thomas@murmestersolberg.no

Inspirasjon

Her kan du se noen av de siste jobbene vi har gjort