Designgulv

Designgulv er et langt mer krevende gulv å legge enn å kun avrette et gulv, fordi det skal belegges med overflatemateriale til slutt. Et Designgulv bør derfor alltid legges av en Sertifisert Weber Gulventreprenør som Murmester Solberg er, fordi vurdering av underlaget, arbeidsytelse og kvalitetssikring er avgjørende for et vellykket resultat. Vi har lang erfaring, kompetanse og er en seriøs aktør på markedet.  

Hvert Designgulv er unikt

Designgulv gir en myk følelse fordi det har høyere elastisitet enn betong, det er robust og slitesterkt. Likevel gir Designgulvene et visuelt unikt preg med naturlige bruksmerker, riss og små sprekker som gjør at gulvet får et vakkert særpreg. Hvert gulv varierer fra gang til gang med forskjellig spill og sjatteringer, avhengig av materialet, fysiske forutsetninger på legge stedet og utførelsen. 

Stilrene gulv for de fleste

Designgulv finnes i 12 forskjellige naturlige fargevarianter og utførelser, samt flere variasjoner av upigmentert industriavretting. Overflaten på utvalgte varianter kan også slipes for å fram tilslaget i massen. Designgulv egner seg like godt i private boliger som i butikker, hotell og andre større bygninger. Du vil uansett få et gulv som er raskt å få på plass, har høy slitasjemotstand og er enkelt å vedlikeholde.

Kontakt oss om designgulv idag

Daglig leder Thomas Solberg
Tlf: 48 31 48 40/ 90 76 64 76
thomas@murmestersolberg.no