Gulvavretting

Noe av det aller viktigste når du skal legge nytt gulv, er at underlaget er rett. Gulvavretting er flytende masse og kan utføres på alle typer gulv, men i hovedsak på betongdekker og hulldekker. Vi utfører avretting på tregulv, gulv med vannbåren varme og gulv med varmekabler. De fleste nybygg uavhengig om det er privat bolig eller større industriprosjekter tar i dag utgangspunkt i at gulvene skal avrettes før det legges fliser, belegg, parkett eller tepper. I tillegg har de ulike rommene spesielle krav til gulvløsninger og funksjon. 

Gode forberedelser gir et godt resultat

For et godt resultat er det viktig med erfaring og god teknikk på både forberedelsene, sparklingen og etterbehandlingen. Vi har flere forberedelser før selve gulvavrettingen kan utføres. Vi setter høydemarkører for å sikre at vi får et jevnt og fint underlag. Vi tetter med lister/skum, primer og kvalitetssikrer for best mulig resultat.  

Med Murmester Solberg og Weber er det lett, gulvene blir garantert rett!

Roger Estensen
Salgsingeniør Gulv
Bygg og Tømrermester
Saint-Gobain Byggevarer AS

Utførelsen

Vi benytter pumpebil når vi skal avrett store gulv eller har flere jobber etter hverandre. Pumpebilen kommer med avrettingsmasse, og vi er mellom to til fire gulvsparklere som skal håndtere utleggingen. En lang, tykk slange pumper massen fra bilen og utover gulvflatene. Denne slangen er tung og leggingen gjøres med presisjon og godt samarbeid. Det går noen tonn over skuldrene til ”guttagølvetiløpet av en arbeidsdag. 

Kontakt oss om gulvavretting idag

Daglig leder Thomas Solberg
Tlf: 48 31 48 40/ 90 76 64 76
thomas@murmestersolberg.no