Gulvavretting og designgulvGulvavretting og designgulv. Vi har lang erfaring og kompetanse, men designgulv er et langt mer krevende gulv å legge. Dette er fordi gulvet skal belegges med overflatemateriale tilslutt. Et designgulv bør derfor alltid legges av en Sertifisert Weber Gulventreprenør som Murmester Solberg. Vi er en seriøs aktør og vår erfaring gir oss et trygt grunnlag for å vurdere underlaget, arbeidsytelse og kvalitetssikring, for å gi kunden et vellykket resultat. 

Et designgulv gir deg et gulv som ingen andre har. Kvalitetene i produktet vil gi utseende forskjellig spill og sjatteringer som gir gulvet et visuelt unikt særpreg. Designgulv har høy elastisitet, er slitesterkt og gir allikevel en myk følelse. Alle de små bruksmerkene, riss og småsprekker er med på å gi gulvet sitt eget liv og alt avhenger av fysiske forutsetninger på legge stedet og utførelsen. Vi benytter Weber Designgulv sine produkter, disse er sementbaserte materialer med høyt polymerinnhold. Gulvene kan brukes som de er, eller slipes for å få frem tilslaget i massen, eller glattere og mer slett overflate. Weber Designgulv er et  “levende“ produkt, og bør ikke sammenlignes med malte gulv eller herdeplastbelegg.

Designgulv av Murmester Solberg Designgulv av Murmester Solberg

Gulvavretting og designgulv egner seg like godt i private boliger som i butikker, hotell og andre større bygninger. Du vil uansett få et gulv som er raskt å få på plass, har høy slitasjemotstand og er enkelt å vedlikeholde.