Gulvavretting i Tønsberg, Kilen HandelsparkFoto: spir Akitekter

Gulvavretting i Tønsberg, Kilen handelspark. Dette er et stort bygg på ca. 20 000 kvm (BTA) og vi har vært her i flere runder eller skal vi si etasjer. Jobben har vi for veidekke som har samarbeidet med Profier om Kilen prosjektet siden 2008. Når arealene er så store blir gulvavrettingen gjerne over flere dager som det blir med denne etasjen. Vi deler arealet inn i mindre seksjoner med skumlister som fjernes underveis.

I går (torsdag) la «Gutta på gølvet» ut 1500 kvm med industrigulv med weberfloor 4655 på pumpebil fra Weber . Dette er et gulvkonsept som raskt og effektivt gir deg et nytt gulv på kortest tenkelige tid. Kvaliteten er meget god og resultatet er et gulv som tåler røff behandling og tørker på kun et par timer. Idag skal 1300 kvm med butikkarealer avrettes. Det blir gjerne mange skritt på dager som dette og vi skjøter på der vi avsluttet igår.

   

Gulvavretting er ikke et arbeid du bare kan stoppe og ta deg en 30 minutters pause under. Det er en kontinuerlig arbeidsoperasjon fra start til gulvet er ferdig. Så får det bare ta den tiden det tar og vi bytter på oppgavene om noen trenger en kort pause.

Vi benytter pumpebil fra Weber når vi skal avrett store gulv eller har flere jobber etter hverandre. Bilen leverer avrettingsmassen igjennom en lang, tykk slange som blir pumpet fra bilen og utover gulvflatene. Denne slangen er tung og leggingen gjøres med presisjon og godt samarbeid. Så kan vi vel si at det er en liten arbeidsprosess i seg selv å få slangen opp alle etasjene!

Den enkleste veien til rett gulv er å velge Murmester Solberg