Gulvavretting i LarvikGulvavretting i Larvik. Vi holder oss aktive og har avrettet gulv i Larvik. Nærmere bestemt arealene til den nye Holdbart butikken som åpner nå i April. Det er Demotec som har gitt oss tillitten og vi er selvfølgelig takknemlig for det. Demotec forskaler, armerer, isolerer og støper det meste og holder til i Hegdalringen 32 i Larvik.

Gulvavretting for Demotec

Gulvavrettting for Demotec   Gulvavretting for Demotec

«Gutta på gølvet» har lagt ut avrettingsmasse på ca. 1000m2 industrigulv med weberfloor 4655. Dette er et gulvkonsept som raskt og effektivt gir deg et nytt gulv på kortest tenkelige tid. Kvaliteten er meget god og resultatet er et gulv som tåler røff behandling og tørker på kun et par timer. Deretter har vi 1. strøk vannglass som er en løsning som forsterker sementbaserte overflater. Den kan brukes på alle sementbaserte gulv som utsettes for høye mekaniske og termiske belastninger. På sugende underlag danner ikke weberfloor 4720 film, men reagerer med bestanddeler i det sementbaserte gulvmaterialet slik at det dannes en glassliknende og hard silikatstruktur som gir overflaten økt hardhet og impregnering. Les gjerne mer om weber Norge sine produkter her i linken nederst.

 

Gulvavretting for Demotec   Gulvavretting i Larvik

Gulvavretting i Larvik var en kort kjøretur unna og den enkelste veien til rett gulv er å velge Murmester Solberg. Så om du trenger hjelp med gulvavretting og løsninger innen boliggulv, industrigulv, trinnlydgulv, komfortgulv og varmegulv, ta kontakt med oss.

Weber Norge

Sertifisert weber gulventreprenør