Gulvavretting og bærekraftGulvavretting og bærekraft

Gulvavretting og bærekraft. Vi er opptatt av natur og miljø som mange andre i byggebransjen. Murmester Solberg ønsker å bidra, påvirke og tilrettelegge for mest mulig bærekraftig ressursbruk i arbeidshverdagen. Vi gjør allerede idag mange små tiltak for å redusere klimautslipp, som å planlegge transport av pumpebil og samkjøring av ansatte, benytte utstyr og produkter som er mest mulig miljøeffektive og annen teknologi som er tilgjengelig for vår bransje. Samtidig med dette har vi internt fokus på gode HMS rutiner, sosial arbeidshverdag, økonomisk vekst og lokale bidrag til samfunnet.

Gulvavretting og bærekraft      

Vår leverandør Weber- Norge har utvidet sin pumpebilpark med en ny pumpebil som kjører 100% på biogass og dermed kan levere avrettingsmassen 100% klimanøytralt. Vi hadde gleden av å få avrettingsmasse levert helt til Skien med denne pumpebilen denne uken. Weber er nå igang med en omfattende utbytting av sin pumpebilpark til fullstendig bærekraftig transport for hele Glavagruppen. Les mer om deres planer her Link: weber-norge

Så er produktene vi benytter godt testet og godkjente av SINTEF, det bidrar til at vi føler oss godt utrustet til å drive med gulvavretting og samtidig bidra til bærekraft i samfunnet.

Ha en fin fin hælj folkens!