Gulvavretting av garderobeanlegget i JotunhallenFoto hentet fra Sandefjord kommune sin facebook side.

Uke 7

Gulvavretting av garderobeanlegget i Jotunhallen. Vi har vært flere steder den siste tiden, blant annet i ærverdige Jotunhallen som åpnet i 1963. Hallen skal nå få nytt garderobeanlegg.

Murmester Solberg har fått jobben av TKS-Bygg AS og er takknemlig for tillitten og samarbeidet. Det er alltid spennende med lokale prosjekter som har så mye historie i veggene og vil nok være sentral i fremtiden for mange generasjoner. Brukere av nytt garderobeanlegg vil være: Sandefjord ballklubb og Sandefjord Skøiteklub. I tillegg andre brukere og leietakere som Sandefjord -Badmintonklubb, -Håndball, -Turn og Idrettsforening og SVGS. Det nye tilbygget kommer vest for Jotunhallen, eksisterende gult bygg blir revet, og eksisterende midtbygg i teglstein blir rehabilitert. Murmester Solberg står for gulvavretting av garderobeanlegget i Jotunhallen og er stolte av å kunne bidra. Vi utfører gulvavretting på tregulv, gulv med vannbåren varme og gulv med varmekabler. De fleste nybygg uavhengig om det er privat bolig eller større industriprosjekter tar i dag utgangspunkt i at gulvene skal avrettes før det legges fliser, belegg, parkett eller tepper. 

Gulvavretting av garderobeanlegg i Jotunhallen   

Per Otmar fikk jobben i etterkant av gulvavrettingen med å slipe slukene i garderobeanlegget, og dem var det mange av. Det gledelige er at Jotunhallen fortsatt er i drift, så barn og unge fremdeles kan holde på med idretten sin. Vil du lese mer om det nye garderobeanlegget kan du klikke på denne linken Sandefjord kommune.