Arbeid for Norgeshus Kodal ByggArbeid for Norgeshus Kodal Bygg

Uke 9

Arbeid for Norgeshus Kodal bygg. For en stund siden utførte vi gulvavretting i et nybygg i Kodal i ganske ugreit regnvær.  Vi hadde jobben med å avrettet to leiligheter i andre etasje med både trinnlyd og varmegulv, samt bad i tre leiligheter i første etasje. Det er for tiden fem leiligheter som er under oppføring og vi er veldig fornøyde med samarbeidet.

Det er alltid hyggelig med arbeid i nærområde og med lokale firmaer som Norgeshus Kodal Bygg. I likhet med Murmester Solberg har også Kodal Bygg lange håndverkstradisjoner. De har over 20 års erfaring med å bygge boliger, hytter og leiligheter i Vestfold. Ta en titt på hjemmesiden deres om du vil gjøre boligdrømmen din til virkelighet.

Vi er også veldig glade for at vi snart skal igang med flisleggingen av alle badene i disse fem leilighetene. Det kommer selvfølgelig oppdatering med bilder etterhvert. Vi har jo en svært erfaren flislegger i Per Otmar som vi er sikre på kommer til å utføre jobben til fingerspissen. Vårt hovedfokus er gulvavretting, men ved ledig kapasitet tar vi på oss mindre støp, flis og baderoms jobber. Ta kontakt om du skulle ha behov for å avrette ditt gulv eller kanskje du trenger flislegger?